nedjelja, 24. siječnja 2010.

Što radite po mraku? ili Stiže li proljeće?

Subota. Kava na špici - i to sa curama!
Pa to se nije dogodilo već..., ma ne se sjećam se otkad! Prije nego smo sjele, naručile i počele pričati, mislila sam da sanjam. ...a ni tada ne bi bilo ničega da jednoj od nas nije bio rođendan.
Pričale smo sto na sat ne bi li to malo vremena iskoristile što bolje i saznale što više. (Ženski kružoci ipak su začetak svih obavještajnih službi- ma recite vi što hoćete) Kad je prva navala prošla, odmor između poluvremena popunjen je lakšim, neobaveznim temama. Takoje krenula i vječna tema - kako vrijeme brzo prolazi, ništa ne stignemo, umorne smo,... i onda - što radite navečer? Što radite sada kad su prošla sva uzbuđenja oko blagdana i dočeka, kad svaki dan treba ići na posao, a mrak je već oko 5 sati poslijepodne? I - stiže li uopće to proljeće?
Kakva me čežnja za proljećem tad uhvatila?!
Zato vam sada pokazujem što radi Creaticum nakon završetka službenih radnih sati i kad padne mrak. A proljeće - ako ga još i nema, ovi maleni cvjetići od kristala neka vas podsjete da ono polako, ali sigurno stiže!
A kao poslastica za kraj - neizbježna boja tirkiza. Must have ove sezone!


Do slijedećeg tjedna!
Vaš Creaticum

2 komentara:

  1. Malo sam "škicnula" vaš blog i radove, oduševljena sam viđenim jer već dugo nisam vidjela ovako maštovite i interesantne radove.
    Sa zadovoljstvom ću vas i dalje pratiti.

    Veliki pozdrav i lijep vikend, Zondra Art

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala! Čitam Vaš blog već nekoliko mjeseci i jedan mi je od najljepših naših blogova. Uostalom, broj korisnika koji Vas prati to i dokazuje. Stoga mi i ovaj kompliment znači mnogo.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...