srijeda, 12. siječnja 2011.

Novogodišnja želja

Drage moje cure(...ma i dečki isto), htjela bih vas pitati postoji li uistinu vrijeme kad ne radite?
Ja mislim da to više ne postoji (u mojem životu barem). Između dva posla i dvoje male djece koje ne idu u vrtić + muž, teško je ugurati vrijeme u kojem ne radim.

No to nije uvijek bilo tako. Nekad sam i ja imala vremena za svoj hobi u kojem sam uživala. Sad već gotovo godinu dana živim sa nadom da ću uhvatiti malo vremena i za tu aktivnost, ali do sad je sve ostalo samo na želji.

Zato sam sama sebi za ovu godinu poželjela barem malo vremena za bavljenje hobijem. 

U međuvremenu vam želim pokazati neke svoje radove - trenutno sam ovisna o torbicama, pa...Nadam se da će vam se svidjeti.

Ideje dobijem uglavnom sa interneta, a zatim sama izrađujem krojeve i šivam.


 
Ovu clutch torbicu sam sašila prema prvoj ideji koju sam dobila surfajući internetom.
Nakon ove nastala je čitava serija u raznim bojama i sa raznim ukrasima. Od svih torbica koje sam sama napravila ova mi je vjerojatno najdraža - najslađa, najljepša, za dan i za izlaske, za svakodnevne obaveze i svečane događaje... (sad si već zvučim k'o loša reklama :)





Na slikama gore je takozvana Memories Bag - ime nastalo idejom iz razgovora sa sestrom.
Ovo je prva takva torba koju sam sašila, ali mi je elegantna i lijepa, a nastala je zbog moje (već višegodišnje) želje da imam vlastitu aktovku odnosno neku lijepu torbu za  dokumente. S obzirom da mi je takva jedna uglavnom izvan kupovne moći (jer se meni uvijek sviđaju samo one koje su cijenom sličnije Birkinici nego nekoj sa placa) odlučila sam sama sašiti svoju.




I onda slijede male torbice za kozmetiku, mobitel i ključeve, naočale,...











Do idućeg posta...pozdrav!

Broj komentara: 8:

  1. Prekrasne su ti sve torbice...zaista ne znam koja mi se najviše sviđa, jer svaka ima neki detalj po kojem mi je baš ta posebna!
    Bravo za tebe!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala! Drago mi je da ti se sviđaju

    OdgovoriIzbriši
  3. kaj se slobodnog vremena tiče, sve je stvar dobre organizacije... pokušaj se preorganizirati i vidjet ćeš da funkcionira - sretno
    A kaj se torbica tiče - predobre, ove prve dvije fantazija, one s točkastom podstavom mi se malo manje sviđaju jer ne volim te boje, ali su isto super, a i ove za mobače su odlične

    OdgovoriIzbriši
  4. hej! Prodaješ li ove male torbice, zanima me ova s točkastom podstavom?

    OdgovoriIzbriši
  5. Da, ali koja - crna sa cvjetićima i toćkastom podstavom ili zelene?
    Obadvije zelene (i sa srcem i sa cvjetićima) više nisu kod mene, ali mogu napraviti nove, no podstava će vjerojatno morati biti drugačija.

    OdgovoriIzbriši
  6. zelena, sa cvitićima! Prekrasna je, a točkice mi baš daju točku na 'i' ;)
    Koja im je cijena?

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...